Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 min
Blitz-Stulle
10 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Putello Tonnato
4h
Lachs-Wraps
10 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min