Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Roggenkörner
- 300 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 270 g Wasser und mehr zum Einstreichen
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Mayonnaise
- 2 EL Worcester-Sauce
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 EL Senf
- 10 Matjesfilets, halbiert
- 1 rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3397 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Blumenkohl mit Fisch, Kartoffeln und Currysauce
10 godz.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Sachsenbrötchen
1h 10min
Blitz-Stulle
10min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Rotkohlsalat
2h 20min
Rote-Bete-Salat
1h 15min