![Eierplatte Frankfurter Art Eierplatte Frankfurter Art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20b96303-36ad-42f2-91e3-5819cda7fba9/Derivates/5398abcc-0d0f-40c1-b234-1a9b5e454314.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 10 Eier
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (ca. 40 g), grob geschnitten
- 100 g Salatcreme, (z. B. Miracel Whip)
- 10 g Weißweinessig
- 80 g Milch
- 100 g Schmand
- 1 geh. TL körniger Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 - 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Radieschen, in dünnen Scheiben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 698 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 分钟
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 Min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 Min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 分钟
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Eiersalat mit Putenbrust
45 分钟
Pfannkuchenschnecken mit Spargel
2h
Bunter Spargelsalat
40 分钟