Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reibekuchen
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Dillcreme und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Crème fraîche
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 12 Scheiben Räucherlachs
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2077 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1h 30min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1h
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Lachshäppchen
1 Std. 20 Min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min