
Apparaten en accessoires
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Apfel entkernt, geviertelt200 g
-
rote Zwiebeln geviertelt100 g
-
Cornichons halbiert50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Senf1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mayonnaise150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Matjesfilets in Stücken (2 cm)200 g
-
Eisbergsalat in Streifen (2 cm)200 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
472 kcal /
197 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
43 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 recepten
Duitsland
Duitsland