Apparaten en accessoires
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Apfel entkernt, geviertelt200 g
-
rote Zwiebeln geviertelt100 g
-
Cornichons halbiert50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Senf1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mayonnaise150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Matjesfilets in Stücken (2 cm)200 g
-
Eisbergsalat in Streifen (2 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
197 kJ /
472 kcal
Vetten
43 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Matjesstulle mit Kressedip
2u. 40min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Matjes-Katersalat
55min
Glückstädter Matjestopf
3u. 30min
Heringssalat
1u. 5min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Heringsstipp mit Drillingen
1u.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min