Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoblauchsahne
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Mayonnaise
- 200 g Schmand
Sauerkrautsuppe
- 80 g Gewürzgurken
- 500 g Sauerkraut
- 20 g Öl
- 600 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Tabasco
- 2 - 3 TL Pizzagewürz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 Wacholderbeeren
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1953 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Holländische Käse-Eier
40min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Brathering-Salat
45 min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 godz.
Mett-Porree-Suppe
40min