Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei
- 25 g Senf, mittelscharf
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 70 g Möhre, in Stücken
- 70 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 420 g Senfgurken, aus dem Glas, abgetropft
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 750 g Wasser
- 200 g Sahne
- ½ Bund Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3145 kJ / 752 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1305 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Holländische Käse-Eier
40min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1h
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Schmorgurken
30 min
DDR - Soljanka
1h