Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Glas Mini-Maiskolben (Abtropfgew. 190 g), abgetropft, halbiert
- 2 Zwiebeln, klein (ca. 80 g), halbiert
- 600 g Bratheringe, mariniert, aus der Dose (z. B. von Hawesta), abgetropft, Gräten entfernt, Marinade aufgefangen
- 200 g Eisbergsalat, in Stücken
- 1 EL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1337 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Orangen-Plätzchen
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Eingelegte Heringe
12 Std.
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 godz.
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 godz.
Eier-Gemüse-Salat
35min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20min