Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 300 g Doppelrahm-Frischkäse
- 400 g Kräuter-Crème-frâiche
- 30 g Speisestärke
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
-
12
Scheiben Entenbrust, geräuchert, in Scheiben, halbiert
of 12 Scheiben geräucherte Gänsebrust, in Scheiben, halbiert - 12 TL Wild-Preiselbeeren (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 154 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Roastbeef mit Senfkruste
2u. 20min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Tiroler Speck-Muffins
40min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Glühwein on the rocks
2h
Dattel-Speck-Dip
30min