Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna Cotta
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 360 g Milch
- 40 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 240 g Sahne
Maracuja-Sauce
- 400 g Maracuja-Nektar
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 2 Stängel Minze, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 70 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 Std.
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1h 20min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Orangencreme
2 Std. 40 Min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2h 15min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2 Std.
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 λεπτ.
Apfeltarte
1h