Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce

Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce

4.1 23 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 8u. 30min
8 Portionen

Ingrediënten

Panna Cotta
  • weiße Gelatine
    4 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Marzipanrohmasse in Stücken
    100 g
  • Milch
    360 g
  • Zucker
    40 g
  • Salz
    1 Prise
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    240 g
Maracuja-Sauce
  • Maracuja-Nektar
    400 g
  • Vanillepuddingpulver
    20 g
  • Minze (optioneel) abgezupft, zum Garnieren
    2 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 70 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1099 kJ / 263 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...