Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Einweichen
- 8 Blätter Gelatine
Boden
- 100 g Butter, in Stücken
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Müsli (z. B. Schokomüsli)
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft, Sud aufgefangen
- 5 EL Schokoladenraspeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1395 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wiener Kugeln
50min
Ostertorte
7h
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10h
Zitronen-Mango-Schnitten
6 godz. 30 min
Erdbeer-Himmelstorte
5 godz.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.
Schoko-Weihnachtstorte
17h
Domino-Käsekuchen
6 godz. 30 min