Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brombeer-Kompott
- 200 g roter Traubensaft
- 50 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 5 g Speisestärke
- 250 g Brombeeren, frisch
Creme und Fertigstellung
- 150 g Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®) und etwas mehr zum Garnieren
- 500 g Quark
-
200
g Kokosmilch
of 200 g Sahne - 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 8 Brombeeren, frisch, halbiert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1496 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 godz. 30 min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 Min
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6h 10 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Wassermelone am Stiel
1 Std.
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 godz. 30 min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 Std. 30 Min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 Std. 30 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min