Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln

Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln

4.0 17 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

Heringsstipp
  • Dill abgezupft
    10 g
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Apfel, rotschalig geviertelt, entkernt
    200 g
  • Gewürzgurken in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Matjesfilets abgetropft, in Stücken (3-4 cm)
    300 g
  • Schmand
    200 g
  • Senf, mittelscharf
    30 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Röllchen
    20 g
Sous-vide-Kartoffeln und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Salz
    10 g
  • Kartoffeln, festkochend in Scheiben (1 cm)
    600 g
  • Wasser
    1200 g
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Kresse-Beet zum Garnieren
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1927 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 3079 kJ / 736 kcal
Vetten 58 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 33 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...