Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 1000 g Wasser
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Birne, in Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Mayonnaise
- 30 g Senf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- 15 g Zitronensaft
- 100 g Nordseekrabben
- 4 Matjesfilets, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Baguette, längs aufgeschnitten, halbiert
- Öl zum Braten
- 16 Blätter gemischter Blattsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2784 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Eingelegte Heringe
12 godz.
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Chowder
45 min
Geflügelsalat mit Chicorée
50min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Ochsenbäckchen
5 godz.