Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Senf
Suppe und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Butter, in Stücken
- 400 g Schwarzwurzeln, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 280 g Kartoffeln, in Stücken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Geflügelfond
- 200 g Sahne
- ¼ - ½ TL grüne Currypaste
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 2 - 3 Spritzer Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3480 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 44 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 957 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Rindfleischsuppe
40min
Holländische Käse-Eier
40min
Weiße Bolognese
45min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Rosenkohlcremesuppe
45min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Rucola-Feta-Suppe
35 Min