Überbackene Porreesuppe mit Cheddar

Überbackene Porreesuppe mit Cheddar

4.3 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Cheddar in Stücken
    120 g
  • Porree in Ringen (ca. 1 cm)
    400 g
  • Butter
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Kartoffeln in Würfeln (ca. 2 cm)
    100 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Baguette (ca. 1 cm)
    12 Scheiben

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 632 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1269 kJ / 303 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...