Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 godz. 45 min
Gemüsetarte
1h
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1h
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h