Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Chicorée-Cremesüppchen
35 min
Glasierte Mairübchen
25min
Ofenfisch mit Gemüse
50 Min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2u. 10min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40 min