Überbackener Fenchel

Überbackener Fenchel

4.0 171 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gouda mittelalt, in Stücken
    150 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
    700 g
  • Öl zum Einfetten
  • gekochter Schinken in Streifen
    100 g
  • Eier
    3
  • Senf
    1 geh. TL
  • Sahne
    100 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Pfeffer
    3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1677 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 1543 kJ / 369 kcal
Vetten 23 g
Vezels 7.4 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...