Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten, in Stücken (ca. 3 cm)
- 4 Eier
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten, in Stücken (3 cm)
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 60 g Öl
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g Essig
- 1 geh. TL körniger Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¼ - ½ TL rote Thai-Currypaste, nach Geschmack
- 1 geh. TL schwarzer Sesam
- 1 TL Zucker
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 120 g Putenbrust-Aufschnitt, in feinen Streifen
- 100 g Radieschen, in feinen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Rettichsalat
1h 10 min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10 min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 min
Blumenkohlsalat mit Joghurt-Sauce und Halloumi
35 min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 Min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min