Gegrillte Rinderhüfte mit cremigem Spinat

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Gewürz-Rub
  • Paprikapulver
    2 ½ TL
  • Salz
    2 TL
  • brauner Zucker
    2 TL
  • Chili, gemahlen
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ½ TL
  • Zwiebelpulver
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Rinderhüfte
    900 - 1200 g
Rahmspinat und Fertigstellung
  • Wasser
    170 g
  • Blattspinat, frisch entstrunkt, gezupft
    510 g
  • Zwiebeln in Stücken (2-3 cm)
    115 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter weich
    30 g
  • Frischkäse
    120 g
  • Sahne
    60 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Maiskolben gegart, zum Servieren (siehe Tipp)
    4

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2194.8 mg
Eiwitten 65.3 g
Calorieën 2873.5 kJ / 686.8 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 18.7 g
Koolhydraten 32.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...