Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
of 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Lachs mit Spargel, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min