Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
of 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen in Gemüse-Kokos-Sauce mit Kokos-Rohkost-Salat
1h
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 godz. 10 min
Tomatenessenz
13u. 30min
Hähnchen-Tajine
4h
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45 min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13 godz. 15 min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h