Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2605 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 528 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco
1h 20min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Pulpo
2 Std.
Saltimbocca mit Ofengemüse
2u. 10min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45min
Kalbstafelspitz
50min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min