Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2605 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 528 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Kimchi
144h
Coq au vin
2h
Ossobuco
1 godz. 20 min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 godz. 10 min
Italienisches Gulasch
2h
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Ochsenbäckchen
5h
Sauerbraten mit Spätzle
53u.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min