Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfilets mit Lavendel
13h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Pochierte Eier
30 min