Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 170 g)
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
-
1
EL brauner Zucker
of 1 EL Honig - 1 EL Paprika edelsüß
-
¼ - ½
EL Chili, gemahlen, nach Geschmack
of 1 rote Chilischote, frisch, gehackt - ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
of 1 Knoblauchzehe, gehackt - 500 g Möhren, in schrägen Stücken (ca. 3 cm)
- 80 g Butter, in Stücken
- 40 g Ahornsirup
-
1
TL Thymian, getrocknet
of 1 TL frische Thymianblättchen - 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2056 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 561 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3 Std. 30 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1h 30min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5h
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 godz. 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min