Compatibele versies
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schalotten-Vinaigrette
- 50 g Schalotten
- 60 g Balsamico, hell
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 1 TL Honig
- 15 g Pflanzenöl
Schweinebauch und Sauce
- 2 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- ½ TL Zimt
- 1 TL Chiliflocken
- 1 Sternanis
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Knoblauchpulver
- 1 TL Zwiebelpulver
- 10 g Meersalz
- 5 g Zucker
- 1 TL Pfeffer
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, am Stück, in 4 Stücken (à 150 g)
- 2 EL Öl
- 10 g Speisestärke
- 50 g Sweet-Chili-Sauce
- 1 TL dunkle Sojasauce
Kartoffel-Endivien-Stampf
- 700 g Wasser
- 4 ½ TL Salz
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (ca. 2 cm)
- 150 g Endiviensalat, grob zerzupft
- 200 g Milch
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5499 kJ / 1314 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 113 g
- Verzadigd vet
- 44 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 4077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbratenragout
48h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Chowder
45min
Terrine Provençale
2 godz.
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10 min
Hirschgulasch-Suppe
1 godz. 30 min
Wildgulasch mit Schokolade
3h 50min
Rotkohl
1 godz.