Schweinebäckchen-Ragout

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
5 Portionen

Ingrediënten

  • Schweinebäckchen in Würfeln (3 cm)
    800 g
  • Öl
    50 g
  • Rotwein, trocken
    600 g
    600 g roter Portwein
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Suppengemüse in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Cognac
    30 g
  • Wild-Gewürz
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Sojasauce
    10 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    70 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Frühlingszwiebeln (optioneel) in feinen Ringen
    25 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1017 mg
Eiwitten 33.4 g
Calorieën 2275.3 kJ / 543.8 kcal
Vetten 30.4 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...