Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Ahornsirup
- 100 g Dijon-Senf, körnig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Kasseler, Lummer, ausgelöst, am Stück
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2769 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 374 mg
Alternatieve recepten
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Pudding Oma Erna
30 min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 godz. 50 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 godz.
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 godz. 10 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 Std. 30 Min