Apparaten en accessoires
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Kerbel abgezupft10 g
-
Petersilie abgezupft10 g
-
rote Zwiebel halbiert60 g
-
durchwachsener Speck, geräuchert in kleinen Würfeln200 g
-
Sahne100 g
-
Apfelessig30 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
300 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
638 kJ /
152 kcal
Vetten
14 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kräuter-Vinaigrette
10min
Spargel-Eier-Salat mit Kochschinken
45min
Eierlikörmousse
8u. 30min
Parmesandressing
5min
Möhrensalat
10min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13u. 15min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1u. 15min
Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln
1u.
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Lauwarmer Maultaschen-Feldsalat
50min
Senf-Joghurt-Dressing
10min