Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Kerbel, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 60 g rote Zwiebel, halbiert
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 100 g Sahne
- 30 g Apfelessig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 300 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Paprika-Käse-Salat
40min
Roastbeef mit Senfkruste
2h 20min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Sauerbratenragout
48h
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 Std. 40 Min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30min
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2 Std.