Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Kerbel, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 60 g rote Zwiebel, halbiert
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 100 g Sahne
- 30 g Apfelessig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 300 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette Hawaii
30 min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1h
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1h 40min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Kalbsrücken mit Aprikosen, Pfifferlingen und Schmorzwiebel-Stampf
1h 10min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6h 15min
Serviettenknödel mit Speck und Zwiebeln
1h 10min
Dattel-Speck-Dip
30 min