Apparaten en accessoires
Confierte Entenkeulen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
1200 g SchweineschmalzGänseschmalz1200 g
-
Zimtstange1
-
Orangenschale (ca. 1 x 4 cm), unbehandelt2 - 4 Streifen
-
Lorbeerblatt1
-
1 TL Thymian, getrocknetfrische Thymianblättchen2 TL
-
Pfefferkörner, bunt10
-
Knoblauchzehen in Scheiben (5 mm)2
-
Entenkeulen, mit Haut und Knochen (3 Stk., à 350 g)1050 g
-
Salz1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1912 mg
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
5032.6 kJ /
1202.8 kcal
Vetten
118.2 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
38.8 g
Koolhydraten
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-Joghurt
13u. 15min
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1u. 30min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Triple-Kokos-Brownies
4u.
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins
45min
Kalbsragout im Brotlaib
6u. 30min
Safran-Baiser-Kuchen
1u.
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2u.
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1u. 40min
Gegrillte Rinderhüfte mit cremigem Spinat
3u. 30min
Langos klassisch
1u. 30min
Baumkuchen
1u. 30min