Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2100 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (ca. 400 g)
- ½ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 3 Prisen Salz
- 1 TL Honig
- 50 g Rotwein, trocken
- 50 g Blaubeerkonfitüre
- 1 EL Zucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- 300 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Croûtons
- 50 g Parmesan, gehobelt
- 40 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 50 g rote Beeren, gemischt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1 godz. 30 min
Summer Rolls mit Spargel und Garnelen
50 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 Min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 10 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Ochsenbäckchen
5h
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20 min