Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen, davon 2 angedrückt
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g schwarzer Sesam
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 - 1 ½ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Reisessig
- 40 g Sojasauce
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à ca. 350 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 2 TL rote Thai-Currypaste
- 2 Stängel Zitronengras, längs halbiert, in Stücken
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 8 Scheiben Ingwer, frisch (ca. 1 mm dünn)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4166 kJ / 996 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 76 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min