Tintenfischringe aglio e olio

Tintenfischringe aglio e olio

4.3 46 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
    400 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • rote Chilischote, frisch entkernt
    1
  • Zitronenthymian abgezupft
    5 Zweige
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1400 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Kräuterbutter kalt, in Stücken
    50 g
  • Spaghetti
    500 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    ¾ TL
  • Öl
    30 g
  • Pfeffer aus der Mühle
    4 - 5 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 2871 kJ / 686 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 89 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...