Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2871 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3sa 50 dk
Muscheln in Weißweinsud
35 dk
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 Min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 dk
Garnelen Aglio e Olio
20 dk
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 dk
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 dk
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Garnelencurry
35 dk
Tintenfischsauce
40 dk