Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 Schalotte (ca. 25 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern, aus dem Glas, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 gestr. TL Curry
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 1 TL Madeira
- 1 TL Weinbrand
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Zitronenschale, abgerieben
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 EL Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Gambas Piri-Piri
25min
Andalusische Fischsuppe
50min