Sylter Landei mit gebackener Auster

Sylter Landei mit gebackener Auster

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    400 g
  • Austern in der Schale
    4
  • Eier (S oder M)
    5
  • Salz zum Würzen der Austern
  • Mehl zum Bemehlen der Austern
  • Panko zum Panieren der Austern (siehe Tipp)
    Paniermehl
  • Rapsöl zum Frittieren der Austern

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 446 kJ / 107 kcal
Vetten 7 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...