Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 4 Austern, in der Schale
- 5 Eier (S oder M)
- Salz zum Würzen der Austern
- Mehl zum Bemehlen der Austern
-
Panko zum Panieren der Austern (siehe Tipp)
of Paniermehl - Rapsöl zum Frittieren der Austern
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 446 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 Std.
Bouillabaisse
1 Std.
Vitello Tonnato
48h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟
Putello Tonnato
4 Std.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min