Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Whisky
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Paprika de la Vera
- 350 g Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1722 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 662 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Tatar
5min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1u. 25min
Rieslingspasteten
2 godz. 30 min
Krebssuppe
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Vitello Tonnato
48h
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.