Hummer Thermidore

Hummer Thermidore

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hummer gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
    800 g
    800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
  • Gruyère in Stücken
    80 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Butter weich
    50 g
  • Limettenschale (optioneel) abgerieben
    1 TL
  • Mehl
    20 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Sahne
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Crème fraîche
    50 g
  • Hummersuppenpaste (optioneel)
    1 TL
    1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l)

Voeding per 1 Portion

Calorieën 545 kcal / 2281 kJ
Eiwitten 49 g
Vetten 34 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 20 g
Natrium 1797 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...