Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
of 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (optioneel)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (optioneel)
of 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2281 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1797 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 Std.
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24hod.
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Café-de-Paris-Butter
4 godz. 10 min
Chowder
45min
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1h 30min
Gin-Tonic-Lachs
24hod.
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min