
Apparaten en accessoires
Hummer Thermidore
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Hummer gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)800 g
-
Gruyère in Stücken80 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
Butter weich50 g
-
Limettenschale (optioneel) abgerieben1 TL
-
Mehl20 g
-
Limettensaft10 g
-
Weißwein, trocken50 g
-
Dijon-Senf1 TL
-
Sahne150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Crème fraîche50 g
-
Hummersuppenpaste (optioneel)1 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
545 kcal /
2281 kJ
Eiwitten
49 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
20 g
Natrium
1797 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland