Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Kalbfleisch, sehnenfrei, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Rotwein, süß (z. B. Mavrodaphne), siehe Tipp
- 80 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 gestr. TL Oregano
- 1 Msp. Zimt
- 2 Prisen Nelken, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 4 - 5 Schalotten, halbiert
- 1 EL Speisestärke (5 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 754 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco
3h 40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2 Std. 45 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Ossobuco
1h 20 min
Hähnchen-Tajine
4h
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Feijoada
16h
Irischer Lammeintopf
3h 30 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min