Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 180 g Schalotten, halbiert, große geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben (5 mm)
- 700 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
of 50 g Bratensauce (Tube) - 600 g Gemüsefond
- 150 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
-
200
g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
of 200 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm) - 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1922 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1小时 20 分钟
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 Std. 30 Min
Feijoada
16 Std.
Arroz Brut
1 Std.
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 godz. 20 min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.