Traditionelle Hähnchen-Ramen

Traditionelle Hähnchen-Ramen

4.0 43 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u.
4 Portionen

Ingrediënten

Hühnerfond
  • Hähnchenunterschenkel
    500 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Knoblauchzehe angedrückt
    1
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Porree in Ringen (3 cm)
    100 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • Zitronengras, frisch halbiert, angedrückt
    3 Stängel
  • Kaffir-Limettenblätter, getrocknet (optioneel)
    2
  • Zimt
    3 Prisen
  • dunkle Sojasauce
    10 g
Fertigstellung
  • Eier
    4
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1200 g
  • Champignons
    80 g
  • Pak Choi
    100 g
  • Porree
    80 g
  • Möhre
    80 g
  • Ramen-Nudeln frisch
    400 g
  • Salz
    1 geh. TL
  • Sojasprossen
    40 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    40 g
  • Lao Gan Ma (optioneel) (siehe Tipp)
    2 TL
  • Röstzwiebeln (optioneel)
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Natrium 3062 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 2650 kJ / 633 kcal
Vetten 18 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 87 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...