Koreanische Rindersuppe

3.8 28 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Rindersuppe
  • Rinderbrust in Stücken (2 cm)
    350 g
    350 g Rindergulasch, in Stücken (2 cm)
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    2 TL
  • Sternanis
    1
  • Pfeffer
    1 gestr. TL
    1 gestr. TL Szechuan-Pfeffer, ganz
  • Zimtstange
    1
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • Limettensaft
    5 g
  • Zucker
    1 Prise
Fertigstellung
  • Reisessig
    30 g
  • Senf
    10 g
  • Wasser zum Kochen
  • Buchweizen-Nudeln
    140 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise
  • Gurke in feinen Streifen
    200 g
  • Rettich, frisch in feinen Streifen
    250 g
  • hart gekochte Eier halbiert
    2
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
    2
  • Gochujang (koreanische Chilipaste) (optioneel) zum Servieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1516 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1788 kJ / 428 kcal
Vetten 23 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...