Oktopus "à Lagareiro"

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Kartoffeln, festkochend klein, mit Haut
    1000 g
  • grobes Salz
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)
    1
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    6
  • Koriander, frisch
    20 g
  • Olivenöl
    200 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 629 kcal / 2630 kJ
Eiwitten 38 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 38 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 6994 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...