Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1662 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 788.3 mg
Alternatieve recepten
Cremiges Hähnchen-Curry
30 dk
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Tikka-Paste
1sa
Beef Madras
1h 30min
Chicken Jalfrezi
1sa
Butter Chicken
50min
Chicken Saag
50min
Chicken Tikka Masala
45 Min