Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen und Kochen
- 2 Eier
- 1 Msp. Kurkuma
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 700 g Geflügelfond
- 50 g Sojasauce
- 100 g Brokkoliröschen
- 200 g Hähnchenbrust, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- 50 g Bambussprossen, abgetropft
- 100 g Shiitakepilze, frisch, grob gehackt
- 50 g Porree, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 50 g Babyspinat
- 50 g Sake
- 2 Msp. Sambal Oelek
- 4 Stängel Koriander zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Dim Sum 'Shumai'
2sa
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 dk
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1sa 10 dk
Bunte Ramen-Bowl
40min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min
Summer Rolls mit Korianderdip
1sa
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Thai-Hähnchen-Bowl
1sa