Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt, in Stücken
- ½ Bund Koriander
- 50 g Schalotten, in Ringen
- 20 g neutrales Öl
- 500 g Gemüsefond
- 30 g Sojasauce
- 200 g Pak Choi, ganze Blätter (große Blätter halbiert)
- 20 g rote Currypaste
- 50 g Zuckerschoten
- 200 g Garnelen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, Instant, Garzeit 3 Minuten (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2528 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Pad Thai mit Huhn
20 min
Thai-Glasnudelsalat
30min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Edamamebohnen mit Garnelen
25 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min