Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Glasnudeln, in Stücken (5 cm)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 15 g Ingwer, frisch, in Stücken
- 5 Stängel Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Möhre (80-100 g), in Stücken
- 200 g Tatar
- 15 g Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Ketchup
- 10 g Sambal Oelek
- 100 g Zuckerschoten, längs halbiert
- 100 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 30 g Ketjap Manis
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Speisestärke
- 10 g brauner Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalisches Chili
30min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 godz.
Pad Thai mit Huhn
20min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Chicken Korma
45min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Asia Shells
25min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20min
Thai-Hähnchen-Bowl
1 godz.
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.