Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Reisglasnudeln (aus Mungobohnen- oder Reismehl)
- 540 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Sesam
- 200 - 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt
- 1 TL Salz (optioneel)
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sojasauce
- 1 ½ TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Sesamöl, geröstet
- 1 rote Zwiebel, in Streifen (5 mm)
- 100 g Möhren, in dünnen Streifen (4 cm lang)
- 100 g rote Paprika, in Streifen (4 cm lang)
- 100 g Bambussprossen, abgetropft
- 100 g Zuckerschoten, in Streifen (4 cm lang)
- 25 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35min
Yakisoba mit Shrimps
40 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Garnelencurry
35min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 min