Teriyaki-Lachs

Teriyaki-Lachs

3.9 111 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
    4 Stücke
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Teriyaki-Sauce
    150 g
  • schwarze Sesamkörner
    1 EL
  • Reisnudeln breit (3 mm)
    200 g
  • Wasser kochend heiß
    1500 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt, in Stücken
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Limettensaft
    2 TL
  • Geflügelfond
    200 g
  • Zuckerschoten schräg halbiert
    300 g
  • Koriander abgezupft
    10 Stängel

Voeding per 1 Portion

Calorieën 566 kcal / 2366 kJ
Eiwitten 36 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...