Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Teriyaki-Sauce
- 1 EL schwarze Sesamkörner
- 200 g Reisnudeln, breit (3 mm)
- 1500 g Wasser, kochend heiß
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL Limettensaft
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 Std.
Pad Thai mit Huhn
20 min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1 Std.
Thai-Hähnchen-Bowl
1 Std.
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 min
Mango-Lachs-Bowl
40 min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min