Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gurkensalat
- 40 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 TL Honig, flüssig
- 1 EL Zitronensaft
- 2 EL Pflanzenöl
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 1 Salatgurke
- 4 Prisen Salz
Asia-Lachs, Reis und Fertigstellung
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 40 g Pflanzenöl
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, küchenfertig
- Pfeffer zum Würzen
- 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2856 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 godz.
Mango-Lachs-Bowl
40min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Scampi-Melonen-Spieße auf Bulgursalat
45min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min