Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Scheiben Weizenknäckebrot, in Stücken
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 30 g Butter, weich
- 2 ½ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3028 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Fisch-Schaschlik
35min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1h 5min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min