Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 3 EL Sesam
- 2 EL Schwarzkümmel-Samen
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Prise Zitronenschale, gerieben
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Avocado, groß, reif, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2716 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 Min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1u.
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 Std. 5 Min
Fisch-Pasta
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1u. 15min